onsdag 14 september 2011

Lyx

Färdigställde precis denna, lite lyxigare, skönhet, som jag jobbat med sedan igår.


Tvåvars fyrfläta 3/1 med silverkulor. Svart skinn o cerise ögla, mmmumma! Passar handled 16-16,5 cm.

Vanligt pris 650 kr, Kompispris 550 kr.

7 kommentarer:

  1. Precis en sån där funderade jag på att beställa av dig fast med brunt skinn :-D! Haha satt och funderade på den idag och kom fram till att det är en sådan jag vill ha. Beställer lite längre fram... Du är så himla duktig och kreativ :-)! Kram på dig!!

    SvaraRadera
  2. Jaaa, beställ...vill göra :)
    Det kommer att bli så snyggt mot det bruna (tänker mig snyggast typ mörkare naturfärgat). Olivgrön eller kanske lila ögla? Lila vore sååå snyggt.

    O en hit, kanske i julklapp? Matchande envarvs med vanlig fyrfläta till barnen... Lila skinn till V o olivgrönt till E... Ska jag tipsa A? ;)

    SvaraRadera
  3. Åh va snyggt, detta vill jag ha! Min handled är 16cm prick :-) Är det "vita knappar" som lås på alla? (ingen bild på baksidan...) Va duktig du är!!! Kramis

    SvaraRadera
  4. Hej Anna (vem Anna är du, ngn jag känner?)!
    Jag gör gärna ett till dig. Vitt, tvåvarvs som i inlägget. Det är renhornsknappar på alla armband jag gör, de är lite benvita med hornljusbruna till vita sidor. Vad vill du ha för färg på öglan?

    Svara antingen här eller skicka ett mail (eller skriv i loggen på fejjan)!

    SvaraRadera
  5. kommer mail... haha ja du känner mig... :-)

    SvaraRadera
  6. Nu har jag detta mästerverk på armen i Stockholm, wiiii! Ännu finare i verkligheten än på bild kan jag berätta för alla er som funderar på att köpa något av Lovisa. Tack min vän!

    SvaraRadera